Tóth János online

teljes film magyarul

sorozat

2017

Moviemeter
Népszerűség
246 (up 248)
Tóth János
(2017) - Tóth János
7.5
flag
1976
Magyar 2017 | 26 perc
Vígjáték |
Premier: 2017-03-09
Munkaügyekből jól ismert Tóth János élete válságba kerül. Miután Jánost munkahelyéről kirúgják, és anyja összeköltözik húsz évvel fiatalabb szeretőjével, hősünk kénytelen 55 évesen új életet kezdeni. Elhagyja a családi fészket és összebútorozik vidéki unokaöccsével, Molnár Balázzsal. Az agglegény János, akiről egész életében anyja gondoskodott, és a fiatal vidéki fiú, aki épp most kezdi gyógyszerész tanulmányait a fővárosban, együtt indul el a felnőtté válás rögös útján. Munkavállalás, pénz, siker és szerelem a cél, de helyzetükön nem könnyít a felbukkanó takarítónő, Valika és lobbanékony lánya, Szilvi vagy a kétes erkölcsű pszichológus-vállalkozó, Dr. Angyal sem.
Keresőszavak:
Tóth János online filmnézés, Tóth János letöltés ingyen Tóth János online film, online filmnézés - Mozicsillag Tóth János online, Tóth János letöltés, Tóth János port, Tóth János teljes film,Tóth János előzetes, Tóth János magyarul,Tóth János szinkronos
Cimkék:
Tóth János film, Tóth János online, Tóth János imdb, Tóth János előzetes, Tóth János film online, Tóth János online, Tóth János online teljes film, Tóth János teljes online film

(S02E025) Elozo Epizód

Boldogtalan karácsony

Boldogtalan karácsony

Megjelent 2018-09-13

János már csak a menekülésben lát megoldást az Emese-apokalipszisből, Valika azonban ragaszkodik hozzá, hogy békében és szeretetben töltsék a karácsonyt. Balázs és Cica atya az ünnepek által felfokozott reménytelenségben vergődnek kusza érzelmi életük miatt. A fura hangulatú szenteste eseményei végül bebizonyítják, hogy János mégsem őrült meg teljesen. Az igazság az ő oldalán áll. Ettől azonban megőrül.

Következő Epizód (S02E026)

Őrültekháza

Őrültekháza

Premier 2018-09-20

János a zárt osztályon tölti a karácsonyt, pszichiátriai betegek körében. Valika el van keseredve János állapota miatt, ahogy Kadosa is Emese eltűnése miatt. Most egymás támaszai a bajban, emiatt közel kerülnek egymáshoz. De senki más sincs jó kedvében ezen a boldogtalan karácsonyon: Balázs és Szilvi szintén maga alatt van. Nem is beszélve Cica atyáról, aki Szilvi iránti szerelmét a templomban, mindenki előtt világgá kürtöli, és megkéri a lány kezét.

Tóth János

Mucsi Zoltán

Tóth János

Csémy Balázs

Molnár Balázs

Kőszegi Ákos

Dr. Böcskei Richárd
Hozzászoláshoz kérjük jelentkezz be!
A link beküldéshez kérjük jelentkezz be!